Alumiinin hinta on nyt hyvä

Lapin Metallikierrätys Oy ostaa alumiinia yksityis- ja yritysasiakkailtaan. Alumiinin hinta on nyt kohdillaan ja pystymme maksamaan siitä hyvän hinnan. Alumiinin hintaan vaikuttaa moni tekijä, mutta saat alumiinin hinnasta korkeamman, kun tuot sen itse meille tänne Rovaniemen Suopellontielle. Ostamme alumiinia ja muuta metallia koko Lapin alueelta. Noudamme sopimuksesta alumiinia ja muuta metallia koko Pohjois-Suomen alueelta. Ota yhteyttä, kysy lisää tai tuo suoraan alumiinieräsi meille!

Romualumiinin hinta – tutustu hinnastoomme!

Alumiinin myyminen on tällä hetkellä kannattavaa, sillä Lapin Metallikierrätys Oy tarjoaa siitä varsin hyvän hinnan. Tutustu romualumiinin hintaan tästä. Alumiinin kilohintaan vaikuttaa yleinen markkinatilanne, mutta pyrimme maksamaan toimituksista aina järkevän hinnan, joten nurkissa lojuvat erät kannattaa tuoda pikimmiten meille. Kannattaa kysyä päiväkohtainen romukuparin hinta, alumiinin hinta on tänään mukavan korkealla!

Alumiinin ostoehdot – sujuvaa kaupankäyntiä!

Pyrimme maksamaan alumiinista asiakkaillemme mahdollisimman hyvän hinnan. Alumiinin ostohinnat määräytyvät markkinatilanteen mukaan. Alumiinierästä maksettavaan hintaan vaikuttavat muun muassa toimituksen puhtaus. Mikäli erä sisältää jotain muuta materiaalia, perimme siitä erikseen puhdistuskulut. Myös mahdollisesta noudosta kertyvät kulut vähennetään hinnasta, ostohintamme koskevatkin vain asiakkaan itsensä tuomaa erää. Tutustu lisää alumiinin ostoehtoihin – meillä ostetaan alumiinia kohtuullisin ehdoin.

Tuo alumiinieräsi meille suoraan tai kysy tarvittaessa lisää!

Älä jemmaa alumiinia turhaan, ota yhteyttä Lapin Metallikierrätys Oy:n palvelevaan henkilökuntaan. Alumiinin hintaan vaikuttaa muun muassa markkinatilanne. Otathan yhteyttä ja kysy mikä on alumiinin hinta tänään. Voit tuoda meille myös muita metalleja. Maksamme myös tuodusta kuparista, pellistä, messingistä, aluvanteista, romuautoista ja akkuromusta. Mikäli pihassasi tai hyllyssäsi lojuu pieniä tai isoja määriä näitä, kannattaa ne kiikuttaa Suopellontielle Rovaniemelle.