Kuparin hinta on nyt kohdillaan

Kuparin myynti on tällä hetkellä kannattavaa, sillä sen ostohinta on Lapin Metallikierrätys Oy:ssä kohtuullisen korkea. Ostamme kuparia mielellämme niin yksityis- kuin yritysasiakkailta – siivoahan siis kotipihasi avaraksi! Myös erilaiset yritykset hyödyntävät mukavasti palveluitamme. Kuparin hintaan vaikuttaa moni tekijä, mutta saat kuparin hinnasta paremman, kun tuot sen itse meille tänne Rovaniemen Suopellontielle. Ostamme kuparia ja muuta metallia mielellämme koko Lapin alueelta. Tervetuloa!

Kuparin ostohinnat – tutustu hinnastoomme!

Kuparin myyminen on nyt kannattavaa, sillä Lapin Metallikierrätys Oy tarjoaa siitä varsin hyvän hinnan. Katso kuparin ostohinnat ja tutustu romualan käänteisen ALV-velvollisuuden vaikutukseen. Huomioithan, että ohessa olevat kuparin ostohinnat koskevat vain täyttä kuparia sisältäviä, puhdistettuja kuparieriä. Kuparin ostohinnat myös vaihtelevat ajoittain hieman, mutta pyrimme maksamaan asiakkaillemme aina korkeimman mahdollisen hinnan kuparista. Kuparin kilohintaan vaikuttaa yleinen markkinatilanne, mutta myyminen kannattaa silti aina, joten älä turhaan makuuta sitä nurkissasi. Aina kannattaa kysyä päiväkohtainen romukuparin hinta. Nyt tällä hetkellähän se on mukavan korkealla!

Kuparin ostoehdot – luotettavaa kaupankäyntiä

Kuparin ostohinnat määräytyvät tilanteen ja markkinoiden mukaan ja pyrimme maksamaan siitä asiakkaillemme hyvän hinnan. Hintaan vaikuttavat muun muassa metallin puhtaus, joten mikäli erässä on kuparin lisäksi muitakin materiaaleja, vähennetään tarjottavasta hinnasta puhdistuskulut. Myös noutokustannukset vaikuttavat kuparin hintaan, ostohintamme koskee vain asiakkaan itsensä tuomaa erää. Tutustu lisää kuparin ostoehtoihin – meillä ostetaan kuparia järkevin ehdoin.

Ota yhteyttä tai tuo suoraan kuparieräsi meille!

Romukuparin hinta on nyt kohdillaan. Romukuparin hintaan vaikuttavat markkinatilanne, erän puhtaus ja toimitustapa, mutta pyrimme maksamaan siitä aina järkevän hinnan. Ota yhteyttä ja kysy mikä on kuparin hinta tänään.