Luotettavat ja kustannustehokkaat purkutyöt Rovaniemeltä

Lapin Metallikierrätys Oy on luotettava ja kustannustehokas purkutöiden toteuttaja. Olemme erikoistuneet etenkin vaativien teollisuusrakennusten purkutöihin, joko osa- tai kokopurkuna toteutettuna. Myös esimerkiksi vesilaitosten, sähkökenttien, muuntajien ja erilaisten koneiden ja laitteiden purkutyöt sujuvat vaivatta. Lisäksi voit kysyä myös alihankinnan avulla myös asbestipurkutyöt. Yrityksemme suorittaa purkutyöt niin Pohjois-Suomessa Rovaniemen, Kemin, Pellon, Ranuan, Kemijärven, Sodankylän ja Kuusamon alueilla, kuten myös muualla Suomessa. Voimme tulla myös Etelä-Suomeen tekemään teollisuuden purkutyöt – eteläisin purkutyöprojektimme on ollut Naantalissa. Olethan meihin yhteydessä kun tarvitset ammattilaista paikalle.

Suurten muuntajien purkuja suoritamme koko Suomen alueella ja tästä meiltä löytyy erittäin vankka kokemus. Muutkin teollisuuden purkutyöt hoidetaan ammattitaidolla ympäri Suomen.

Rakennuksen purkaminen – pyydä vankat ammattilaiset toteutukseen

Kokeneena rakennusten purkutöiden toteuttajana suoritamme vaativatkin purkutyöt ammattitaidolla. Rakennuksen purkaminen käy nopeasti ja tehokkaasti kun tiedetään miten toimia ja käytössä on jämerä purkukalusto. Rakennuksen purkukustannuksetkin pysyvät mukavan kohtuullisena kun asiat hoituvat ripeästi.

Pystymme hoitamaan rakennusten purkutyöt alusta loppuun kokonaisvaltaisesti. Purettu aines lajitellaan toimestamme ja kuljetetaan pois asiakkaan kanssa sovituissa aikatauluissa. Koska aikataulut pitävät meillä paikkansa, ei rakentaminen odotuta turhaan vaan toimeen päästään pikimmiten. Teemme sujuvasti suuretkin purkutyöt kytkinkenttien tai koneiden purkamisesta suurien kerrostalokiinteistöjen purkutöihin.

Myös talon purkutyöt

Teemme vaativien ja laajojen purkutöiden lisäksi myös pienimuotoisia omakotitalojen ja muiden vastaavan kokoisten rakennusten purkutöitä. Vanhan talon purkaminen käy meiltä tuossa tuokiossa, joten kustannukset pysyvät kurissa sitäkin kautta.

Asbestipurku turvallisesti alihankintana

Lapin Metallikierrätys Oy hoitaa tarvittaessa myös asbestipurkuja alihankinnan avulla. Kun haluat lisätietoa asbestipurkujen toteutuksesta, hinnasta ja muista askarruttavista kysymyksistä, kannattaa laittaa rohkeasti viestiä tai vaikkapa soittaa suoraan. Jos haluat toteuttaa asbestipurkutyöt kauttamme, pyydä tarjous, niin otamme yhteyttä asbestipurun alihankkijaamme.

Kauhomme kattavalla kalustolla

Tehokas kalustomme takaa, että purkutyöt hoituvat erittäin kattavasti. Käytännössä tämä tarkoittaa, sitä että pystymme vastaamaan erittäin hyvin asiakkaan tarpeisiin. Käytössämme ovat muun muassa tarvittavat pulveroijat, betonimurskaimet, kuorma-autot, pyöräkoneet, vaihtolavat ja kaivinkoneet kauhoineen.

Uudessa hallissamme kykenemme suorittamaan myös muuntajapurkutöitä ympäri vuoden. Hoidamme purkutyöt isoissa tiloissa ja tehokkaalla kalustolla.

Tilaa purku-urakka – jätä tarjouspyyntö

Metallinkeräykseen erikoistunut Lapin Metallikierrätys Oy toteuttaa myös monipuoliset purkutyöt. Olipa kohteesi rakennus, suuri muuntaja tai jonkun muun laitteen tai koneen purkutyö, saat ne meiltä. Meiltä on myös mahdollista pyytää asbestipurkutyöt alihankintana. Toimipaikkamme on Rovaniemi, mutta teemme purku-urakoita tarvittaessa koko Pohjois-Suomen alueella.

Purkukohteitamme ovat esimerkiksi:

  • Vesivoimalat ja muut laitokset
  • Sähkökentät ja muuntajat
  • Erilaiset koneet ja laitteet
  • Erikokoiset osittaiset tai kokonaiset rakennukset

Ota yhteyttä meihin, kun haluat teettää pienet tai suuret purkutyöt ammattilaisella!

Talon tai rakennusten purku | Myös teollisuuden suuret purkutyöt ja purku-urakat