Jätä romuauto meidän hoidettavaksemme Rovaniemellä

Ripeää palvelua tarjoava Lapin Metallikierrätys Oy noutaa romuautot kätevästi ja ammattitaitoisesti. Yrityksemme kotipaikka on Rovaniemi, ja varsinainen autonkäsittelypiste sijaitsee Suopellontiellä.

Noudamme romuautot maksutta koko Pohjois-Suomen alueella! Teemme myös asianmukaiset romutodistukset ja tiedotamme viranomaisia auton romutuksesta.

Oheisesta videosta näet, kuinka hyvin palvelumme pelaa!

Ota yhteyttä Lapin Metallikierrätys Oy:hyn ja jätä romuauto tai muu metalliromu meidän huoleksemme! Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin, jos sinulle jäi lisäkysymyksiä.

Romuautojen lisäksi noutopalvelumme hoitaa muutkin metalliromut

Hyvä asiakkaamme, veloitamme romuauton noudosta tällä hetkellä 50€ sis. alv 24%


Lapin Metallikierrätys Oy noutaa tarvittaessa myös muuta metalliromua kuin romuautoja. Noudamme metallia eri puolilta Pohjois-Suomea, ja mikäli noudolla ei ole kiire, sekin hoituu maksutta.

Muista yhteydenoton ohessa kertoa myös, minkälaista metalliromu on ja mistä se on peräisin (esimerkiksi koneesta tai maatalouden käytössä olleesta säiliöstä). Työtämme helpottaa myös, kun kerrot kuinka paljon romua on (sylillinen, peräkärryllinen, rekallinen).

Romuautot ja muu metalliromu käsitellään vallitsevien viranomaisvaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi renkaat, akut ja nesteet otetaan turvallisesti talteen. Voit ottaa noutopalveluumme yhteyttä oheisella lomakkeella.

Kyllä
En