Lapin Metallikierrätys Oy on kokenut perheyritys Rovaniemellä

Lapin Metallikierrätys Oy on rovaniemeläinen romualan perheyritys, joka on toiminut alalla jo pitkään ja menestyksekkäästi. Yrityksemme kotipaikka on Rovaniemi. Rauta- ja teräsvalikoiman myyntimme palvelee Pappilantiellä ja metalliromun vastaanotto ja käsittely Suopellontiellä.

Yrityksemme on todellinen metalliromun monitaituri! Metallin kierrättämisen lisäksi Lapin Metallikierrätys Oy tarjoaa Pohjois-Suomen laajimman myymälävalikoiman rautaa, ruostumatonta terästä, alumiinia ja paljon muuta.

Kun tarvitset metallitarvikkeet, valitse Lapin Metallikierrätys Oy!

Tuoteluettelostamme löytyvät myös esimerkiksi peräkärrytarvikkeet, HARRIS-polttoleikkauslaitteet, vanerilevyt ja nostotarvikkeet. Lapin Metallikierrätys Oy hoitaa toimenantoina myös esimerkiksi erilaisia teollisuuspurkuja. Monipuolisia palveluitamme hyödyntävät yritys- ja yksityisasiakkaat.

Luonnollisesti yrityksemme pitää huolta toiminnan edellyttämistä ympäristöluvista. Lapin Metallikierrätys Oy on myös Suomen Romukauppiaiden Liiton jäsen.

Lapin Metallikierrätys Oy on ennen kaikkea monipuolinen, kokenut ja luotettava yritys kaikissa metalliromun vastaanotto- ja myyntiasioissa. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset palveluitamme!

Tutustu Lapin Metallikierrätys Oy:n toimintaan kuvagalleriassa

Katso kattavasta rautamyynnistämme lisää oheisesta videosta.