Lapin Materiaalikierrätys Oy huolehtii metalliromun vastaanotosta sekä purkutöistä Rovaniemellä ja muualla Lapin alueella

Kysy lisää!

Lapin Materiaalikierrätys Oy tarjoaa romuautojen ja metalliromun vastaanoton ja käsittelyn ammattitaidolla. Hoidamme myös teollisuusrakennusten, talojen ja esimerkiksi erilaisten koneiden ja laitteiden purkutyöt alusta loppuun saakka.

Romuautoja romuttamolla

Romuautot

Noudamme romuautot maksutta koko Pohjois-Suomen alueelta! Käsittelemme romuautot olemassa olevien viranomaisvaatimusten mukaisesti: otamme renkaat, akut ja nesteet turvallisesti talteen.

Rakennuksen purkutyöt

Purkutyöt

Erikoisalaamme ovat vaativien teollisuusrakennusten purkutyöt. Hoidamme ammattitaidolla myös esimerkiksi vesilaitosten, sähkökenttien, muuntajien ja erilaisten koneiden ja laitteiden purkutyöt.

Kasa metalliromua

Metalliromun vastaanotto

Otamme vastaan kaikenlaista metalliromua ja esimerkiksi SER-romua. Pystymme noutamaan romua koko Pohjois-Suomen alueelta. Lajittelemme romun ja toimitamme erityyppiset materiaalit niille kuuluviin paikkoihin.

Kasa metallirakenteita

Ostohinnat ja ehdot

Ostohinnastossamme on eriteltynä erityyppisen metalliromun hinta puhdistetuista ja toimipisteeseemme itse toimitetuista eristä. Asiakkaan luota noudettavan romun hyvityssumma riippuu romun laadusta, määrästä ja noutopaikasta.

Maksamme sinulle vanhasta metallista

Lapin Materiaalikierrätys Oy vastaanottaa kaikenlaisen käytetyn metallin romuautoista kupariin, alumiiniin ja muuhun metalliromuun. Voit tuoda meille metalliromun toimipisteeseemme Rovaniemelle tai sopia kanssamme vaivattomasta noudosta. Maksamme sinulle esimerkiksi kuparista ja alumiinista aina mahdollisimman järkevän hinnan. Käsittelemme kaiken metalliromun asiantuntevasti ja voimassa olevia säännöksiä noudattaen ja toimitamme materiaalin lajiteltuna edelleen eteenpäin muun muassa terästeollisuudessa uudelleen hyödynnettäväksi. Olemme toimittaneet metallia myös ulkomaille, esimerkiksi alumiinikaapelia Aasiaan.

Ota yhteyttä ja tilaa nouto!

Purku-urakat kaikkiin kohteisiin

Olemme erikoistuneet vaativien teollisuusrakennusten purkutöihin ja toteutamme ne joko osa- tai kokopurkuna tarpeidesi mukaan. Saat meiltä myös esimerkiksi vesilaitosten, sähkökenttien, muuntajien, erilaisten koneiden ja laitteiden sekä talojen purkutyöt laidasta laitaan. Voit kysyä meiltä myös asbestipurkutöitä, joita tarjoamme alihankkijamme avulla.

Hoidamme purku-urakat alusta loppuun, mikä tarkoittaa sitä, että huolehdimme varsinaisten purkutöiden lisäksi myös purkujätteen poiskuljetuksesta ja käsittelystä kaikkien säädösten mukaisesti.

Kysy lisää purkutöistä!

Lapin Materiaalikierrätys Oy palvelee Rovaniemellä

Toimistomme ja kierrätyspisteemme palvelevat sinua Rovaniemellä. Tuo metalliromu meille Suopellontielle tai sovi noudosta!

Lapin Materiaalikierrätys Oy

Suopellontie 9
96100 Rovaniemi

Toimisto:
Miika 010 5740 400
Arto 010 5740 405
toimisto@lapinmetallikierratys.fi

Työnjohto:
Jari 010 5740 402
jari@lapinmetallikierratys.fi

Purku-urakat (toimitusjohtajan sijainen):
Juhani 010 5740 408
juhani@lapinmetallikierratys.fi