Alumiinin hinta on nyt hyvä

Ota yhteyttä!

Lapin Metallikierrätys Oy ostaa alumiinia yksityis- ja yritysasiakkailtaan. Alumiinin hinta on nyt kohdillaan, ja pystymme maksamaan siitä hyvän hinnan. Alumiinin hintaan vaikuttaa moni tekijä, mutta saat alumiinin hinnasta korkeamman, kun tuot sen itse meille tänne Rovaniemen Suopellontielle. Ostamme alumiinia ja muuta metallia koko Lapin alueelta. Noudamme sopimuksesta alumiinia ja muuta metallia koko Pohjois-Suomen alueelta.

Romualumiinin hinta – tutustu hinnastoomme!

Alumiinin myyminen on tällä hetkellä kannattavaa, sillä Lapin Metallikierrätys Oy tarjoaa siitä varsin hyvän hinnan. Tutustu romualumiinin hintaan tästä. Alumiinin kilohintaan vaikuttaa yleinen markkinatilanne, mutta pyrimme maksamaan toimituksista aina järkevän hinnan, joten nurkissa lojuvat erät kannattaa tuoda pikimmiten meille. Kannattaa kysyä päiväkohtainen alumiinin hinta, sillä se on tänään mukavan korkealla!

Katso yhteystietomme

Alumiinin ostoehdot – sujuvaa kaupankäyntiä!

Pyrimme maksamaan alumiinista asiakkaillemme mahdollisimman hyvän hinnan. Alumiinin ostohinnat määräytyvät markkinatilanteen mukaan. Alumiinierästä maksettavaan hintaan vaikuttaa muun muassa toimituksen puhtaus. Mikäli erä sisältää jotain muuta materiaalia, perimme puhdistuskulut. Myös mahdollisesta noudosta kertyvät kulut vähennämme hinnasta, ostohintamme koskevat vain asiakkaan itsensä tuomia eriä. Tutustu lisää alumiinin ostoehtoihin – meillä ostetaan alumiinia kohtuullisin ehdoin.

Tuo alumiinieräsi meille suoraan tai kysy tarvittaessa lisää!

Älä jemmaa alumiinia turhaan, vaan ota yhteyttä Lapin Metallikierrätys Oy:n palvelevaan henkilökuntaan ja kysy alumiinin hinta tänään. Voit tuoda meille myös muita metalleja. Maksamme myös meille tuodusta kuparista, pellistä, messingistä, aluvanteista, romuautoista ja akkuromusta. Mikäli pihassasi tai hyllyssäsi lojuu pieniä tai isoja määriä näitä, kannattaa ne kiikuttaa Suopellontielle Rovaniemelle.

Kysy lisää!