Kuparin hinta on nyt kohdillaan

Kysy lisää!

Kuparin myynti on tällä hetkellä kannattavaa, sillä sen ostohinta on Lapin Materiaalikierrätys Oy:ssä kohtuullisen korkea. Ostamme kuparia mielellämme niin yksityis- kuin yritysasiakkailta – siivoahan siis kotipihasi avaraksi! Myös erilaiset yritykset hyödyntävät mukavasti palveluitamme. 

Kuparin hintaan vaikuttaa moni tekijä, mutta saat hinnasta paremman, kun tuot kuparin itse meille tänne Rovaniemen Suopellontielle. Ostamme kuparia ja muuta metallia mielellämme koko Lapin alueelta. Tervetuloa!

Kuparin ostohinnat – tutustu hinnastoomme!

Lapin Materiaalikierrätys Oy tarjoaa kuparista hyvän hinnan. Katso ostohinnat ja tutustu romualan käänteisen ALV-velvollisuuden vaikutukseen. Huomioithan, että kuparin ostohinnat koskevat vain täyttä kuparia sisältäviä, puhdistettuja kuparieriä. 

Älä turhaan makuuta kuparia nurkissasi, vaan kysy päiväkohtainen romukuparin hinta. Nyt tällä hetkellähän se on mukavan korkealla!

Ota yhteyttä

Kuparin ostoehdot – luotettavaa kaupankäyntiä

Kuparin ostohinnat määräytyvät tilanteen ja markkinoiden mukaan ja pyrimme maksamaan siitä asiakkaillemme hyvän hinnan. Hintaan vaikuttavat muun muassa metallin puhtaus, joten mikäli erässä on kuparin lisäksi muitakin materiaaleja, vähennetään tarjottavasta hinnasta puhdistuskulut. Myös noutokustannukset vaikuttavat kuparin hintaan. Ostohintamme koskee vain asiakkaan itsensä tuomaa erää. Tutustu lisää kuparin ostoehtoihin – meillä ostetaan kuparia järkevin ehdoin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä tai tuo suoraan kuparieräsi meille!

Romukuparin hinta on nyt kohdillaan. Hintaan vaikuttavat markkinatilanne, erän puhtaus ja toimitustapa, mutta pyrimme maksamaan aina hyvin. Ota yhteyttä ja kysy kuparin päivän hinta.

Katso yhteystietomme täältä