Tuo metalliromu meille – palvelemme Rovaniemellä

Ota yhteyttä!

Lapin Materiaalikierrätys Oy ottaa vastaan kaikenlaista metalliromua. Metalliromun vastaanotto- ja käsittelypisteemme sijaitsee Rovaniemellä Suopellontiellä. Metalliromun lisäksi otamme vastaan myös esimerkiksi SER-romua. Pystymme noutamaan tavaraa koko Pohjois-Suomen alueelta. Lajittelemme romun ja toimitamme erityyppiset materiaalit oikeisiin paikkoihin. Tarvittaessa säilytämme metallia kolmessa varastopisteessämme, joiden ympäristöluvat ovat kunnossa.

Metalliromun vastaanotto, käsittely ja jatkojalostus

Käsittelemme, leikkaamme, paalaamme ja toimitamme metalliromun terästeollisuuden raaka-aineeksi. Olemme toimittaneet metallia myös ulkomaille, esimerkiksi alumiinikaapelia Aasiaan.

Kaikki sisään tuleva metalliromu kulkee ensin säteilyporttien läpi. Portti analysoi kuorman säteilymäärän ja tunnistaa mahdolliset säteilylähteet. Näin saamme lajiteltua mahdollisen saastuneen ja vaarallisen romun ja hävitettyä tai säilöttyä sen lain määräämällä tavalla, eikä se päädy kierrätykseen.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Ohessa näet myös, kuinka näppärästi metalliromu kerätään ja käsitellään Lapin Metallikierrätys Oy:n tiloissa.

Katso yhteystietomme täältä