Luotettavat ja kustannustehokkaat purkutyöt Rovaniemeltä

Kysy lisää!

Lapin Materiaalikierrätys Oy on luotettava ja kustannustehokas purkutöiden toteuttaja. Olemme erikoistuneet etenkin vaativien teollisuusrakennusten purkutöihin, joko osa- tai kokopurkuna toteutettuna. Myös esimerkiksi vesilaitosten, sähkökenttien, muuntajien ja erilaisten koneiden ja laitteiden purkutyöt sujuvat vaivatta. Lisäksi voit kysyä alihankinnan avulla myös asbestipurkutyöt. 

Yrityksemme suorittaa purkutyöt niin Pohjois-Suomessa Rovaniemen, Kemin, Pellon, Ranuan, Kemijärven, Sodankylän ja Kuusamon alueilla, kuten myös muualla Suomessa. Voimme tulla myös Etelä-Suomeen tekemään teollisuuden purkutyöt – eteläisin purkutyöprojektimme on ollut Naantalissa.

Purkukohteitamme ovat esimerkiksi:

  • vesivoimalat ja muut laitokset

  • sähkökentät ja muuntajat

  • erilaiset koneet ja laitteet

  • erikokoiset osittaiset tai kokonaiset rakennukset.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat teettää pienet tai suuret purkutyöt ammattilaisella!

Katso yhteystietomme täältä

Rakennuksen purkaminen – pyydä vankat ammattilaiset toteutukseen

Kokeneena rakennusten purkutöiden toteuttajana suoritamme vaativatkin purkutyöt ammattitaidolla. Rakennuksen purkaminen käy nopeasti ja tehokkaasti, sillä tiedämme, miten toimia ja käytössämme on jämerä purkukalusto. Rakennuksen purkukustannuksetkin pysyvät mukavan kohtuullisena, kun asiat hoituvat ripeästi. Pystymme hoitamaan rakennusten purkutyöt kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Lajittelemme puretun aineksen ja kuljetamme sen pois sovituissa aikatauluissa. Koska aikataulut pitävät meillä paikkansa, ei rakentaminen viivästy turhaan. Teemme sujuvasti suuretkin purkutyöt kytkinkenttien tai koneiden purkamisesta suurien kerrostalokiinteistöjen purkutöihin.

Myös talon purkutyöt

Teemme vaativien ja laajojen purkutöiden lisäksi myös pienimuotoisia omakotitalojen ja muiden vastaavan kokoisten rakennusten purkutöitä. Vanhan talon purkaminen käy meiltä tuossa tuokiossa, joten kustannukset pysyvät siltäkin osin kurissa.

Asbestipurku turvallisesti alihankintana

Lapin Metallikierrätys Oy hoitaa tarvittaessa myös asbestipurkuja alihankinnan avulla. Kun haluat lisätietoa asbestipurkujen toteutuksesta, hinnasta tai muista mieltäsi askarruttavista kysymyksistä, laita rohkeasti viestiä tai soita meille. Pyydä tarjous asbestipurkutöistä, niin otamme yhteyttä alihankkijaamme.

Yhteystietomme

Kauhomme kattavalla kalustolla

Tehokas kalustomme takaa sen, että pystymme hoitamaan purkutyöt erittäin kattavasti ja siten vastaamaan asiakkaan vaativiinkin tarpeisiin. Käytössämme on muun muassa tarvittavat pulveroijat, betonimurskaimet, kuorma-autot, pyöräkoneet, vaihtolavat ja kaivinkoneet kauhoineen. Uudessa hallissamme kykenemme suorittamaan myös muuntajapurkutöitä ympäri vuoden. Hoidamme purkutyöt isoissa tiloissa ja tehokkaalla kalustolla.

Tilaa purku-urakka – jätä tarjouspyyntö

Metallinkeräykseen erikoistunut Lapin Metallikierrätys Oy toteuttaa myös monipuoliset purkutyöt. Olipa kohteesi rakennus, suuri muuntaja tai joku muu laite tai kone, saat purkutyöt meiltä. Tarjoamme myös asbestipurkutyöt alihankkijamme avulla. Toimipaikkamme on Rovaniemi, mutta teemme purku-urakoita tarvittaessa koko Pohjois-Suomen alueella.

Yhteystietomme